Call of Duty

A Hearthbeat Sensor mindent lát: már megint rosszul működhet a Ghost perk!


Visszatért egy régi ismerős bug?

Korábban már többször is előfordult az a hiba a Warzone-ban, hogy hiába volt a játékosokon a kifejezetten az eltűnést elősegítendő Ghost perk, annak legnagyobb ellensége, a Hearthbeat Sensor még így is pontosan megmutatta merre keressük a rejtőzködni szándékozó ellenfélt.

Most viszont egyre többen számolnak be Redditen arról, miszerint szerintük ismét visszatért a bug, és a Ghost perk nem rejt el a HBS elől.

Egy játékos a killcam során volt figyelmes arra, hogy az őt lelövő ellenfele a szenzort használva találta meg, pedig az elméletben nem lett volna lehetséges, mivel rajta volt a Ghost képesség. Az Activision állásfoglalása szerint mindez csupán egy vizuális bug, ami kizárólag a killcamben látható. Mindezzel a játékos szerint az a probléma, hogy a szenzoron egyetlen pötty jelent meg, az övé, a játékos pedig pontosan abba az irányba indult el, majd ölte meg.

[BUG] Heartbeat detects through Ghost perk again. (S1:CW Dec26) from CODWarzone

Az Activision egyelőre nem kommentálta az esetet, mindenesetre ha te is találkoznál a hibával, esetleg hasonlóan gyanús helyzetbe kerülnél, akkor mindenképpen jelezd a fejlesztők felé, hogy mihamarabb javíthassák. Én mindenesetre nem csodálkoznék, ha valóban visszatért volna a bug, erre ugyanis már többször volt példa a Warzone történetében.

A 10 legdurvább Warzone bug, amitől idén a hajunkat téphettük!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva