Counter Strike

A FunPlus Phoenix ismét CS:GO csapatot igazolt, ezúttal a GODSENT felállására csaptak le!


A kínai szervezet újabb próbát tesz a CS:GO világában.

A FunPlus Phoenix Twitteren jelentette be, hogy folyamatban van a GODSENT játékosainak leigazolása, így Maden és csapata jövőre már a kínai szervezet szárnyai alatt folytathatja.

A négy játékos (maden, zehN, STYKO, farlig), illetve az edző Devilwalk már megkapták a szerződéseiket, ám azokat előbb még a jogi képviselőik fogják átnézni. Ha mindent rendben találnak, akkor rövid időn belül hivatalossá is válhat a két szervezet közötti átállás.

A csapat jelenleg nem rendelkezik ötödik játékossal, mivel kRYSTAL november közepén padra került, akit azóta beugróként emi pótolt. A DBLTAP értesülései szerint suNny lehet majd az új ötödik, aki ráadásul korábban már játszott együtt STYKO-val és zehN-nel is.

A FunPlus Phoenix szervezetet alig három éve, 2017 végén alapították, ennek ellenére számos erős csapattal rendelkezik. A League of Legends részleg 2019-ben világbajnokságot nyert, Valorant-ban pedig az egyik legjobb európai fellálást tudhatják a magukénak. Amennyiben a fenti deal is révbe ér, úgy egy top 20-as CS:GO csapattal lennének gazdagabbak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva