Akciók

Ajándék a Riottól: Az összes League of Legends Wild Rift hőssel ingyen játszhatsz!


Siessetek, mert csak pár napig él az akció.

Korábban már hosszabban kiveséztük nektek, hogy miért is akkora durranás a League of Legends Wild Rift, ami december kilencedike óta már elérhető a legnépszerűbb mobilplatformokon. A hosszas tesztelések után nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy tényleg remek játékot rakott össze a Riot Games csapata, akik direkt úgy alakították ki legújabb alkotásukat, hogy a PC-s változathoz képest minél gyorsabb és egyben minél intenzívebb élményben lehessen részünk.

Ezúttal pedig egy különleges akciót hirdettek, aminek szerintünk rengeteg League of Legends rajongó fog örülni. Ennek hála 2020. december 31. (csütörtök) 9:00 és 2021. január 3. (vasárnap) 9:00 között az összes hőst ingyen próbálhatja ki az, aki letölti és telepíti a Wild Riftet az androidos és/vagy az iOS rendszerű eszközére.

Ez azonban nem minden, hiszen a pénzköltés nélkül játszható karakterek mellett kétszer annyi tapasztalati pontot és Blue Motes jutalmakat fogunk kapni, mint korábban, úgyhogy már csak ezért is megérni sokat játszani a következő három napban. A játék egyébként meglepően sokáig fogja a kezdő játékosok kezét az első indítás után, aminek hála mindenki könnyedén el tudja sajátítani a boldoguláshoz szükséges alapokat.

A League of Legends Wild Rift bétaváltozata december 9-én jelent meg Android és iOS okoseszközökre, de a jövőben a Sony és a Microsoft konzoljain is elérhető lesz, várhatóan 2021-ben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva