Gaming

Bár még nincs teljesen kijavítva a Cyberpunk 2077, de már érkezik az első ingyenes DLC hozzá!


Egyik szemünk sír, másik meg nevet.

Bár sokan nehezen vallhatjuk be magunknak, de kétségkívül igaz lehet, hogy a CD Projekt számára lehetetlen volt felnőni a játékosok felől érkező óriási elvárásokhoz. Pontosan azért, mert több millióan voltak az előrendelők között olyanok, akik évek óta epekedve vártak erre a játékra és mellettük ugyancsak sokan lehetnek azok, akik a koronahelyzet miatt kialakult igencsak szegényes felhozatalban szerettek volna egy szinte tökéletesre kimunkált alkotást, miközben bebizonyosodott, hogy a fejlesztőcsapat embertelen túlóráztatások közepette teljesen irreális határidőket kapott a vezetőség részéről.

A Cyberpunk befektetői hivatalosan is benyújtották a CD Projekt Red elleni keresetet!

Gyakorlatilag ilyen feltételek mellett a Cyberpunk 2077 fejlesztőinek esélyük sem volt annak a játéknak a megalkotására, amit korábban terveztek és ígértek, bár tény, hogy ez volt az első ilyen nagy kaliberű projektjük, ami ugyancsak nem segítette a munkájukat. Azóta egyrészről áll a bál, hiszen a befektetők beperelték a kiadót, másrészről a készítők pedig továbbra is iszonyatos tempót produkálva próbálják menteni a becsületüket a játék folyamatos csiszolásával, javítgatásával.

Ezzel párhuzamosan természetesen ezerrel készül a Cyberpunk következő generációs verziója, de a The Witcher 3-hoz hasonlóan temérdek ingyenes DLC-t is fog hozzá megjelenni. A CD Projekt legutóbb be is jelentette, hogy az első ilyen expanziót 2021 elején fogjuk megkapni.

Megérkezett az újabb Cyberpunk frissítés, ami egy igazán égető hibát is javít!

Egyelőre több információt nem árultak el a srácok, de bízunk benne, hogy hamarosan elkezdik adagolni az első részleteket a jövőben érkező ingyenes tartalmakkal kapcsolatban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva