Gaming

Élő stream közben érte a horvátországi földrengés a G2 mides játékosát, Perkz-öt!


Nagyon durva így is látni a váratlan földmozgást.

Aki nem egy internet nélküli barlangban töltötte az elmúlt napot, az hallhatott arról, hogy december 29-én Horvátország eddigi legnagyobb földrengése történt, aminek hatásait Magyarországon is több helyen érezték. A Richter skála szerinti 6.3-as földmozgás a Zágrábtól 50 kilométerre található Petrinjában és környékén következett be, ami éppenséggel az éppen streamelő Perkz közvetítésében is nagyon durván látszódott.

A G2 mid lanesének számító Perkz – polgári nevén Luka Perković – ugyanis horvát nemzetiségű profi LoL játékos, aki az 1:28-tól kezdődő jelenetsorban jól láthatóan szinte azonnal felpattan a székéből a történtek miatt. Nagy eséllyel valamelyest azért számíthatott rá, hogy be fog következni a dolog, hiszen egy nappal korábban, december 28-án már volt egy hasonló földrengés Horvátországban, ami 5.2-es erejű volt.

A legutóbbi viszont óriási károkat okozott az országban, a jelenlegi információk alapján heten meghaltak és legalább húszan megsérültek, a biztonság érdekében rengeteg embert evakuált a katonaság, több régi épület megrongálódott, vagy teljesen megsemmisült és sokan még tartanak a lehetséges utórengésektől is. A helyzet súlyosságát jól mutatja, hogy a korona miatti kijárási tilalmat átmenetileg feloldotta a hatóság, hogy mindenki elhagyhassa a több helyen életveszélyessé vált területet, aki akarja.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva