Gaming

Ezek a játékok annyira népszerűek voltak Steamen, hogy annál idén nincs is népszerűbb!


Ilyen éves bevételeknek sokan tudnánk örülni, hanem mindannyian.

A tapasztalt játékosok már pontosan tudják, hogy év végén nemcsak az biztos, hogy kihagyhatatlan akciókkal érkezik a Steam téli vására, hanem az is, hogy végre kiderül, melyik játékok voltak általuk generált bevétel szempontjából a legnépszerűbbek idén a Valve közkedvelt platformján. Ezért most jól meg is nézzük, hogy mik voltak azok, amik nélkül ugyan lehetett volna élni, de nem igazán akartunk, főleg nem egy ilyen speciális helyzetben.

Kezdjük is mindjárt a termelt profit szempontjából legkeményebb arcokkal, akik között gyakorlatilag nem lehet olyan, akinek neve ne lenne szinte mindenki számára ismerős. Itt van ugyanis a 2020-as évet alapjaiban meghatározó Among Us és a Fall Guys, természetesen nem maradhatott ki a CSGO, a Rainbow Six Siege, a DotA 2 és a PUBG, de a GTA V, a Red Dead Redemption 2, a Monster Hunter World, a Destiny 2, valamint a DOOM Eternal is bejutott a legjobbak közé.

Az eggyel lightosabb, de még mindig durva kategóriába olyan játékok kerültek, mint a Phasmophobia, a Baldur’s Gate 3, a Civilization VI, a Mount & Blade 2 Bannerlord, a Warframe, a Dead by Daylight, a Borderlands 3, a Sea of Thieves, a Crusader Kings 3, az Elder Scrolls Online, az ARK és a HALO The Master Chief Collection.

Ugyanakkor nem szégyenkezhetnek az Ezüst kategória képviselői sem, ahol rengeteg nagy nevet találunk például a The Witcher 3, a Path of Exile, az Assassin’s Creed Origins, a Microsoft Flight Simulator, a Rust, a Hades és a Raft képében. A teljes Steam eladási sikerlistáról még mindenképpen meg kell említenünk a Bronz csoportba kerülő alkotások közül is párat, hiszen teljesen megérdemelten itt figyel a Star Wars Jedi Fallen Order, a Stardew Valley, a No Man’s Sky, a Half-Life Alyx, a Sekiro, a Dark Souls 3, a Death Stranding és persze, a kihagyhatatlan Skyrim Special Edition is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva