Gaming

Így zárul kedvenc bérgyilkosunk utolsó kalandja – Januárban jön a HITMAN 3!


A legnagyobb rajongóknak kötelező vétel lesz.

Tapasztalt játékosoknak már nem újdonság, hogy az év elején nagyon kevés olyan játék szokott megjelenni, amiért megéri mélyebben belenyúlni a karácsonyi vásárlások miatt rendszerint megcsappanó pénztárcánkba. Szerencsére az IO Interactive szerelemgyerekének számító HITMAN 3 ilyen lesz, most pedig jól el is áruljuk, hogy pontosan miért.

Teljesen nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy az elmúlt évtizedben meglepően jó volt Hitman rajongónak lenni, hiszen jobbnál jobb részeket kaptunk, amik a kritikusok és a játékosok szerint egyaránt kiemelkedő alkotások lettek, így legtöbb esetben 82% körüli értékeléseket sikerült bezsebelniük. A 2021 első hónapjában debütáló következő rész több szempontból is különleges lesz, például azért, mert a fejlesztők ígérete szerint ebben az epizódban fogják végérvényesen lezárni kedvenc bérgyilkosunk történetét.

Ezért aztán mindent meg fogunk kapni a méltó búcsúzáshoz, aminek hála összesen 30 pályán keresztül fogjuk körbeutazni a világot – ahol kezdésként majd dubajoznunk kell egy kicsit -, a fordulatokban gazdag sztorit tekintve össze fognak végre érni a szálak az előző két részben látott eseményekkel és természetesen ismét különleges gyilkolási módszereket próbálhatunk ki a küldetéseink során. A Glacier technológiának köszönhetően pedig elvileg minden eddiginél élethűbb és dinamikusabb világba fogunk csöppenni, ahol az összes küldetés mindig másképpen lesz újrajátszható.

A pazar látványvilág mellett a tősgyökeres rajongóknak jó hír, hogy az előző két rész helyszínei importálhatóak a játékba és ha van Hitman 2-es mentésünk, azt átvihetjük a legújabb epizódba. A HITMAN 3-ra már nem is kell olyan sokat várni, ugyanis január 20-án fog megjelenni PC-re, előző és következő generációs PlayStation és XBOX konzolokra, valamint Nintendo Switchre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva