Call of Duty

Hamarosan újabb pályával bővülhet tovább a Warzone!


Akik a Rebirth Island-nál többre vágynak kezdhetik dörzsölni a tenyerüket!

Még épp csak kezdetét vette a Cold War és a Warzone első közös szezonja, mellyel számos újdonság között egy új pálya is bekerült a battle royale módba, máris egy újabb érkezéséről pletykálnak. Mindez persze azoknak a játékosoknak aligha lehet meglepő, akik aktívan követik ezeket a városi mendemondákat, hónapokkal ezelőtt ugyanis a népszerű CoD videós, XclusiveAce meglebegtetett egy új BR pályát, melyen elmondása szerint játszott és pontosan körül is tudta írni azt, de az egyelőre nem jött még el.

Egy másik népszerű videós, TheGamingRevolution szerint viszont nem kell már sokáig várni a Verdansk méretével majd megegyező új térképre, mely szerinte az Ural Mountains lesz.

Warzone Ural Mountains

Ez egyébként nem csak Ace korábbi szivárogtatásával vágna egybe, hanem Verdansk alapvető felépülésével is. Ezt úgy kell érteni, ahogyan írott, a Warzone első – egyébként elég óriási – térképe ugyanis kvázi a Ground War pályáiból összeillesztett giga-térkép, míg az Ural Mountains a Cold War játékosok számára a Fireteam játékmódből lehet majd ismerős.

Arról pedig nem beszélve, hogy a cold War fájljaiban a két FT pálya, a Ruka és az Alpine is a beszédes “wz” megjelöléssel kezdődnek.

A két eddig különálló pálya önmagában persze nem lenne elég, így valószínűsíthetően a többi még kialakítás alatt állhat. Mindez nem kicsit lehet árulkodó, annak fényében pedig, hogy már a Rebirth Island érkezését is jó előre lelőtték számos másik új játékmóddal együtt, jóval több mint bizakodó. Véleményem szerint a kisebb sziget azért került a Warzone-ba, mert az új pályával nem készültek el időben, vagy egy sokkal nagyobb volumenű eseményre tartogatták. De mi lehet fontosabb az új Call of Duty megjelenésénél?

A válasz erre a Call of Duty történetének egyik legsikeresebb játékmódjának, a Warzone debütálása.

A legtöbben – úgy TheGamingRevolution és ModernWarzone, de még CharlieIntel is – már hónapokkal ezelőtt úgy gondolták, hogy a Treyarch megcsúszott a Cold War fejlesztésével és mivel a játékot ki kellett adni, a fókuszt nem a WZ, hanem a CW kapta, mely így is számos sebből vérzett megjelenésekor. Ugyanezek a médiumok hetekkel ezelőtt pedig azt állították, hogy a battle royale mód nagy eséllyel már csak jövőre, az év első felében kaphat új, nagyobb térképet, melybe ugyan beleszólt a BO átnevezett Alcatraza, azért sokan nem pont erre számítottak új pálya címén.

Az Ural Mountains jó eséllyel tehát 2021 márciusban érkezhet a Warzone-ba, ezzel ünnepelvén a játék egy éves megjelenését.

Rossz hír viszont, hogy arról már egy kicsit sem szól a fáma, hogy mindez miként érinti majd Verdanskot. Kikerül a playlistből egy időre, majd bizonyos időközönként váltják egymást, vagy talán mindkettő elérhető lesz és a játékosok előre kiválaszthatják, hogy melyikbe akarnak beugrani? Nem tudjuk, de én az előbbi eshetőséget találom valószínűbbnek, így ugyanis nem szakítják szét a játékosbázist, és meccseket is könnyebben, gyorsabban talál majd a matchmaking (pláne, ha a crossplay is ki van kapcsolva). Mindez viszont közel sem hivatalos, az Acticision pedig nem is reagált még ezekre, így pár hetet-hónapot még bizonyosan várnunk kell, míg megerősítésre, vagy cáfolásra kerül az Ural Mountains sorsa.

Ezek voltak 2020 legjobb játékai, amiket vétek lenne kihagyni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva