Gaming

Következő generációs látványvilágot fog kapni a The Witcher 3!


Eddig is szép volt, de most már gyönyörű lesz.

Bár eddig se lehetett volna mondani, hogy ne nézne ki baromira jól a CD Projekt csapata által megálmodott The Witcher 3, de azért nagyon tudtunk örülni annak, amikor megkapta a magasabb felbontású textúrákat. A tetszetős felújítást összehozó csapat feje, Halk Hogan PL viszont legutóbb bejelentette, hogy egy igazi következő generációs ráncfelvarrást is fog kapni a CD Projekt legendás alkotása, aminek egy egészen megnyerő előzetest is készítettek.

Ahogy a fenti anyagból is látható, valóban egy sokkal szebb játékot fogunk kapni a next-gen vizuális tuninggal, ami a készítők ígérete szerint ki fogja használni a combosabb mostani konfigokban rejlő erőtöbbletet. A türelmetlenebbek játékosok egyébként nyugodtan töltsék le az előző felújítás legfrissebb verzióját, ami amúgy már önmagában is szemet gyönyörködtető.

Ha pedig valakinek nincs még meg a The Witcher 3, akkor most érdemes beszerezni, hiszen több helyen is rendkívül jó áron kínálják. Az alapjátékot és az összes kiegészítőt tartalmazó Game of the Year változat ugyanis a Steamen 15 euróért, az Epic Games Store-ban 5 ezerért, míg a GOG.com-on pedig 18.19 dodóért lehet a miénk.

Nem is árt sietni, hiszen a következő generációs látványt elhozó felújítás valamikor 2021-ben fog megérkezni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva