Call of Duty

Újonnan már teleportálhatunk is a Warzone-ban, naná, hogy egy bug miatt!


Nem, nem a 'portal gun' került véletlenül a játékba...

Már a Warzone megjelenésekor is számos mód állt a játékosok rendelkezésére, hogy Verdansk egyik szeltéből a másikba utazzanak, mely repertoár az idő múlásával és újabb szezonokkal még tovább bővült. Utazhatunk quaddal, autóval, teherautóval, helikopterrel, vonattal és metróval is, most viszont egy olyan hiba ütötte fel a fejét, amivel akár már teleportálhatunk is.

Szerencsére a hibát – az eddigi információk alapján – nem lehet reprodukálni, vagyis direkt előidézni, így azok a játékosok, akik belépnek a Warzone láthatatlan féregjáratába igencsak meg fognak lepődni majd. 

Először Redditen osztották meg a bugot, amiről aztán egyre többen kezdtek beszámolni, az eredetét és kiváltó okát viszont még mindig jótékony homály fedi. Jobb is talán így, elképzelni is brutális lenne, hogy milyen káosz uralkodna el a Warzone meccseken, ha játékosok csak úgy kedvükre képesek lennének itt-ott portálokat nyitni. Többen a járművekre gyanakszanak, a videóban ugyanis olyan helyre dobta a játék, ahol egy autó is parkolt, a játékos pedig pont afelől igyekezett gyors fedezékbe meglepettségében a hangárba.

A hibára egyelőre nem reagált az Activision, viszont egyre gyarapodó bugról lévén szó, remélhetőleg hamar javítják majd. 

A friend of mine accidentally found a new way of transportation around Verdansk from CODWarzone

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva