Call of Duty

A láthatatlan bug már a Cold War multiplayer módját is megfertőzte!


Mikor poltergeist fegyverek lövöldöznek egymásra!

A Cold War és a Warzone első közös szezonja számos izgalmas dolgot tartogatott a battle royale és a multiplayer mód játékosai számára egyaránt, a rajt viszont – ahogyan megszokhattuk már – közel sem volt zökkenőmentes. A szezon kezdetekor például számos PC-s játékos nem tudott meccset indítani, emiatt kikapcsolták a crossplayt és odázták a kezdést is, de sok-sok újabb hiba is felütötte nem kívánatok kobakját.

Az egyik ilyen hiba egy égető probléma megoldásából eredt, ami a loadout dropok sebzését voltak hivatottak teljesen megszüntetni. Ez mind szép és jó, csakhogy a játéksok rájöttek, hogy ha a drop alá álnak, ami aztán rájuk esik, abból kipattanva láthatatlanná válnak.

A hibát azóta elméletileg javították, most viszont a Cold War Multiplayer módjában változnak egyre-másra láthatatlanná komplett lobbyk.

Szerencsére vagy sem, a hibát nem lehet direkt előidézni, bár nehezen hiszem, hogy bárki arra vetemedne. A hiba miatt ugyanis a saját és az ellenfél csapata is bebújik a láthatatlanná tévő köpeny alá, amiből csupán a fegyver kandikál ki. A hiba egyszer vicces, kicsit olyan mint egy új játékmód, melyben repülő fegyverekre kell vadásznunk, egy idő után viszont igencsak frusztrálóvá tud válni.

Invisible players glitch from blackopscoldwar

Az ünnepeken túllendülve és az új évre fordulva a Treyarch fejlesztői újult erővel vághatnak a javításokba, melyek valószínűleg hamarosan megérkeznek és számos problémát orvosolnak majd. Köztük is remélhetőleg a Warzone egyik legidegesítőbbikét, ami miatt játékosok teljesen véletlenszerűen a pálya egyik pontjából a máasikba teleportálhatnak…

Újonnan már teleportálhatunk is a Warzone-ban, naná, hogy egy bug miatt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva