Gaming

Öt remek játékkal bővül tovább a Stadia Pro játéktára – így már csak 395 van hátra!


Egyre nagyobbra nő a Stadia játéktára!

A kezdeti nehézségek ellenére a Google játékstreaming szolgáltatása, a Stadia mára már egy egészen remek, sőt, kiváló alternatíva lehet a konzolok vagy a high-end PC-k ellenében, persze csak ha hajlandóak vagyunk bizonyos kompromisszumokat is kötni.

Már a leggyengébb számítógépeken is játszhatsz a legújabb játékokkal!

Van még hova fejlődni, ez kétségtelen, azzal viszont nem vádolhatjuk a Szilícium-völgyi techóriást, hogy ne tenne meg mindent annak érdekében, hogy megfelelő konkurenciája legyen a GeForce Now, az Amazon Luna, vagy az Xbox Game Pass megoldásoknak. Ahogyan pedig ígérték el is kezdték bővíteni a Stadia Pro előfizetésükből elérhető “ingyenes” játéktárak, mely most

a F1 2020, a Hotline Miami, az Ary and the Secret of Seasons, a Figment, és az El Hijo – A Wild West Tale ötössel egészült ki.

Noha nem pont olyan játékok ezek, ami miatt sokan döntenek majd a streaming mellett, a már meglévő előfizetők azért joggal örülhetnek. Itt viszont nincs megállás, a Google ígérete szerint ugyanis 2022-23-ig további 400 játékot adnak a Pro tárához, mely természetesen azután is tovább fog növekedni. Magyarországon mostanság vált hivatalosan is elérhetővé, melyet egy hónapig teljesen ingyen ki is próbálhatunk – ezt egyébként 30 percig bármelyik játékkal demózhatjuk anélkül, hogy megadnánk a bankkártya adatainkat. A próbaidőszak letelte után havonta 2990 forintba kerül, melyet bármikor lemondhatunk.

A Ubisoft+ is beolvadhat az Xbox Game Pass-ba, és a Microsoft megveheti a SEGA-t is?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva