Gaming

Új játékon dolgozik az Apex Legends és a Jedi: Fallen Order stúdiója!


Az akciójátékok mesterei teljesen új címen dolgoznak!

A Respawn Entertainment fejlesztői egészen biztosan nem unatkoznak mostanság, hiszen két éven belül két egészen remek és sikeres játékot készítettek. Az egyik a világ egyik legsikeresebb battle royale játéka lett, az Apex Legends, amit nem mellesleg folyamatosan látnak el tartalommal, a másik pedig hosszú évek után az egyik legjobb Star Wars játék, a Jedi: Fallen Order.

Úgy tűnik, hogy a Vince Zampella és Jason West csapata nem kényelmesedett bele a sikerbe, sőt, nem is szándékozzák erre alapozni a jövőjüket – ami annak fényében, hogy az EA égisze alatt tevékenykednek külön dicséretet érdemel -,

ugyanis a Respawn legfrissebb álláshirdetése alapján már javában dolgoznak egy eddig bejelentetlen és teljesen új IP-n.

A leírás alapján egy stúdión belüli kisebb csapatba keresnek új fejlesztőket, ami jelen esetben két dolgot is jelenthet. Először is, hogy ez a kis csapat amolyan “előfejlesztési” munkát végez majd, vagyis elkezdenek dolgozni egy még tervezési fázisban kallódó projekten, amibe később fokozatosan kapcsolódik majd be a stúdió többi része. A másik eshetőség, hogy ez a kis csapat valójában egy kisebb kaliberű játékon fog dolgozni, melyhez később sem szükséges további erőforrásokat csoportosítani.

Mivel tudjuk, hogy a Respawn már javában dolgozik a következő Star Wars Jedi játékon, illetve egy külön csoport munkálkodik az Apex Legends-en is, bármelyik lehetőség reálisnak tűnhet. No de, hogy mégis milyen játék lehet ez a titokzatos projekt csak találgatni tudunk, én azért nagyobb összegben fogadnék arra, hogy egy újabb akcióban nem szerénykedő alkotást várhatunk. Viszont mivel a fejlesztés még elég korai fázisában jár, akár több évbe is beletelhet, hogy bármi érdemlegeset megtudjunk róla, persze csak ha időközben nem kukázzák a projektet.

28 év után először mutattak be egy Game Boy kiegészítőt, ami végül sosem jelent meg!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva