Counter Strike

Mindkét lengyel játékos, snatchie és dycha is távozik a Sprout-tól!


Egy újabb top20-as csapat hullik darabjaira.

A Sprout két lengyel játékosa, dycha és snatchie még december elején került kispadra, mostanra azonban úgy néz ki, hogy snatchie le is lépett a csapattól, honfitársa pedig továbbra is az átigazolási listán tengődik.

Sokak szerint az áll a lengyelek távozásának hátterében, hogy a szervezet teljes német csapatra szeretne váltani. Hogy ezt hazafiasságból, vagy a nyelvi akadályok megszüntetése érdekében, netán más indokból teszik, azt senki sem tudja.

A lengyel AWP-s 2020 áprilisában érkezett oskar helyére és a Sprout-nál eltöltött idő alatt 1.08-as összesített ratinget produkált. Snatchie továbbá nagy szerepet vállalt több torna megnyerésében is, így például az ESL Meisterschaft Spring vagy az ESEA MDL S34 során. A csapat a világranglistán egészen a tizenhatodik helyig kúszott fel, ám utána fokozatosan estek vissza, így emiatt sem meglepő a változtatás.

“Szeretném megköszönni az egész szervezetnek és a játékosoknak a közösen eltöltött időszakot. Újra szabadon igazolható vagyok, készen állok az új kihívásra!” – írta snatchie Twitteren.

A Sprout még nem jelentette be, hogy kik követik a távozó játékosokat, de nagy esély van rá, hogy kressy és slaxz lesznek a szerencsések, ugyanis mindketten bejelentették, hogy nem újítják meg  az ALTERNATE-nél lejáró szerződéseiket.

A Sprout jelenlegi felállása a következő:

Germany Denis “⁠denis⁠ Howell
Germany Timo “⁠Spiidi⁠ Richter
Germany Josef “⁠faveN⁠ Baumann
Poland Paweł “⁠dycha⁠ Dycha (átigazolási listán)
Germany Niclas “⁠enkayJ⁠ Krumhorn (edző)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva