Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: Brehze (20)


Ismét eltelt egy év, újra itt a HLTV húszas listája!

A HLTV húszas listájára éppen hogy csak felfért, viszont a helye teljesen megérdemelt. Csapata nem remekelt az év második felében, de előtte számos versenyt behúztak, ő maga pedig végig vaskosan kivette a részét a sikerekből. A huszadik helyezett: Vincent “Brehze” Cayonte.

Brehze több mutatóban is a legjobbak között zárt: ő az egyik legjobb játékos terror oldalon (1.16 T-side rating), rengeteget öl (0.76 KPR), ezek között nagyon sok a fejes (0.40 HPR), tradelésben pedig szó szerint verhetetlen (0.17 TKPR). Utóbbi tekintetében ő bizonyult a legjobbnak a listán, ami azt jelenti, hogy elhalálozó társai számíthatnak arra, hogy majd Brehze megbosszulja őket.

A 22 éves észak-amerikai játékos négy EVP-ig jutott, a cs_summit 6 NA-n pedig őt választották a legértékesebb játékosnak. Csapata, az Evil Geniuses négyszer döntőzött az évben, ebből háromszor nyerni tudtak: a cs_summit 6 mellett még a BLAST Spring és az ESL One Cologne észak-amerikai részén tudtak diadalmaskodni.

Az EG-vel idén összesen kilenc nagyobb versenyen szerepelt Brehze és az összesített értékelése végig pozitív volt. Sőt, a BLAST Spring-et leszámítva mindenhol legalább 1.11-es ratingig jutott. Statisztikai szempontból a legjobb teljesítményét az IEM New York-on hozta, ahol 1.47-es értékeléssel zárt.

Összességében Brehze mutatóival semmiféle probléma nincsen, az egyetlen ok amiért nem jutott előrébb a listán az az, hogy csapata gyakorlatilag eltűnt az év utolsó hónapjaira. Az Evil Geniuses szeptember végén még világelső volt, ám hétről-hétre estek vissza és 2020-at végül a tizenhatodik helyen zárták.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva