Akciók

Szereted a dinoszauruszokat? Akkor jó, mert most ingyen megépítheted a saját Jurassic Parkodat!


A mi fejünkben már fel is csendültek a legendás dallamok.

Bár már vége az Epic Games Store különleges karácsonyi akciójának – aminek hála minden nap újabb játékokat kaphattunk teljesen ingyen -, de nem kell aggódni, ugyanis mostantól újra hetente fognak ajándékba adni egy-egy remek alkotást nekünk. Ennek első képviselője a 2018-ban megjelent Jurassic World Evolution, ami kellemes parképítő szimulátorként, kiéhezett T-Rex módjára tudja elfogyasztani a rendelkezésre álló szabadidőnket.

A játékot az a Frontier Developments hozta össze, akiknek korábban olyan klasszikusokat köszönhettünk, mint a Rollercoaster Tycoon széria, a Zoo Tycoon, vagy éppen az Elite: Dangerous franchise. Így hát nem csoda, hogy a Jurassic Park felejthetetlen világát feldolgozó alkotásukban is lehetőséget adnak arra, hogy összerakjuk álmaink parkját, extrém esetben pedig az oda látogatók rémálmát.

A Jurassic World Evolutionben ugyanis több mint 50 fajta dinoszaurusz közül válogathatunk kedvünkre, miközben szabadon választhatunk, hogy az újdonsült parkunk esetén a szórakoztatásra, a biztonságra, vagy a tudományra helyezzük a fő hangsúlyt. Ehhez különböző küldetéseket kell majd megoldanunk, ami már csak azért sem lesz egyszerű, mert a rapszodikusan változó időjárás miatt földrengésekkel, trópusi viharokkal és vulkánkitörésekkel fogunk megküzdeni, amiktől a legveszélyesebb dinoszauruszaink akár ki is szabadulhatnak.

További jó hír, hogy a filmekből már ismert karakterek – Jeff Goldblum, B.D. Wong és Bryce Dallas Howard  – is visszaköszönnek a játékban, ami alsó hangon is 24 (!) órás végigjátszást ígér. A Jurassic World Evolution beszerzéséhez látogassatok el az Epic Games Store áruházba, ahol január 7. (csütörtök) 16:59-ig tudjátok ingyen beszerezni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva