Gaming

Javában készül a Shadow of the Colossus fejlesztőinek új játéka, amiből mutattak egy képet is!


Ezúttal nem csak a PlayStation játékosoké az öröm!

Az ICO, a The Shadow of the Colossus és a The Last Guardian korszakos játékokat jegyző genDesign nagy valószínűséggel már következő nagya dobásával készül, melyet idén, 2021-ben akár le is leplezhetnek. Erről árulkodik legalábbis a stúdió hivatalos honlapján közzétett 2021-et köszöntő kép, melyen minden számban a csapat játékai tűnnek fel, az utolsó számjegyben viszont már az készülő, egyelőre leleplezetlen alkotásukat láthatjuk.

Mindez – amellett, hogy végre láthatunk belőle valamit – azért is örvendetes, mert egy esetleges 2021-es bemutatást is előrevetít. 

Az igen nagy múltra visszatekintő Ueda Fumito és csapata játékai ezidáig kivétel nélkül PlayStation konzolokon voltak játszhatóak, 2020 év elején viszont bejelentették, hogy következő címüket az Epic Games teljes finanszírozásával készítik, amely ennek köszönhetően több platformon fog megjelenni. Magáról a játékról szinte semmit sem tudni, de egészen biztos vagyok abban, hogy hasonlóan mély, emlékezetes és művészi alkotásra számíthatunk, mint amilyen az ICO, a Colossus, vagy a rettentő sokáig készülő The Last Guardian.

Kép: genDesign

Új játékon dolgozik az Apex Legends és a Jedi: Fallen Order stúdiója!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva