Gaming

Már TPS nézetből is játszhatjuk a Cyberpunk 2077-et – hála a moddereknek!


Gombnyomásra nézetváltás, ami ha kész lesz még működhet is!

A CD Projekt Red fejlesztői már a Cyberpunk tervezésének korai szakaszában eldöntötték, hogy belső nézetes játék lesz, és ezen a jövőben sem nagyon szeretnének változtatni – egy esetleges frissítéssel érkező nézetváltás lehetőségével sem. Ez talán annak fényében nem is olyan nagy baj, hogy az egész játékmenetet és a pályákat is belső nézetre tervezték, azért jó szerivel akadnak olyanok, akik nagyon kíváncsiak lennének a TPS-es Cyberpunk élményre is.

Próbálkozások pedig vannak, korábban egy rövid videóban már megcsodálhattuk, hogy nagyjából hogyan festene a Cyberpunk külső nézetből, annak használatához viszont a Cheat Engine telepítésére is szükség volt, aminek sokan érthető okokból nem igazán örültek.

Most viszont Jelle Bakker moddernek köszönhetően megérkezett az első, olyan letölthető mod, mellyel mi magunk is kipróbálhatjuk a TPS nézetet, immáron a CE nélkül. 

A karakter mozgása persze bőséggel hagy kívánni valót maga után, annak fényében viszont, hogy egyáltalán nem erre tervezték, mondhatni nem néz ki rosszul. A modder kiemelte, hogy a bővítményként funkcionáló külső nézet még fejlesztés alatt áll, melyet a későbbiekben frissítésekkel fog tovább toldozni-foltozni, amire a modot bemutató videója alapján (lentebb) bizony szükség is lesz. A modot és az ahhoz szükséges fájlokat a Nexus Mods oldalán találjátok, ahol Jelle munkáját segítendő a Posts fülön jelezhetjük számára a hibákat, észrevételeinket.

Megérkezett az újabb Cyberpunk frissítés, ami egy igazán égető hibát is javít!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva