Egyéb

Remek ötlettel állt elő az IKEA, hogy megkönnyítse a konzolos játékosok vásárlását!


Dobd el a centit, itt jönnek az IKEA papírkonzolok!

Újgenerációs konzol vásárlása előtt, vagy után sokan szembesülnek azzal a kisebb problémával, hogy bizony az új masina nem fog beférni oda, ahol sok éven át az előző jó szolgálatot tett konzolunk pihent. Ha az új Xbox nem is, de a PlayStation 5 számottevően nagyobb, mint bármelyik elődje, így ha az nem egy nagyobb szabadon hagyott placcon terpeszkedett, nagy eséllyel új helyet kell keríteni neki.

Az első, amire ilyenkor mindenki gondol az átrendezés, ha pedig szerencsénk van és még kreatívak is vagyunk, akkor minimális pakolgatással és tologatással elrendeztük a problémát. Ha nem, vagy már amúgy is bútort akartunk cserélni, akkor irány az IKEA, ami szerencsére mostantól jócskán megkönnyíti majd a konzoltulajdonosok dolgát.

Kedvenc skandináv áruházunkban mostantól papírból készült méretarányos konzolreplikákat is találunk, melyeket felkapva azonnal helyben ellenőrizhetjük a méreteket. 

Örvendetes, hogy mindkét konzol valós méretű mását megtaláljuk majd, méregetés közben viszont arra is érdemes lesz figyelni, hogy a választott bútor – főleg ha polcos rendszerben gondolkozunk – minden oldalról kellően hézagos legyen. Mivel a lent látható kép nem a magyar áruház valamelyikében készült nem tudni, hogy a hazai üzletekben már megtalálhatjuk-e őket. Mindenesetre nagyon remélem, hogy az újabb újgenerációs konzol szállítmányokig már mi is ezekkel a kezünkben keresgélhetünk szerte-szét az IKEA gyönyörűen berendezett útvesztőjében, mivel nem kicsit könnyítené meg a dolgunk.

Kép
Kép: JFP1 – Imgur

Borítókép: TheGamer

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva