Valorant

A need more DM komoly névvel erősít, DeadFox érkezik a legjobb magyar csapatba!


A legsikeresebb magyar CS:GO játékos új vizekre evez.

DeadFox bejelentette, hogy a need more DM-nél folytatja pályafutását, így közel másfél évvel a HellRaisers CS:GO csapatától való elválást követően, ismételten a profi játék mellett tette le a voksát.

Bejelentés! Sokan kérdezitek már, hogy melyik csapatba megyek, kikkel fogok játszani. Megpróbálom röviden összefoglalni az elmúlt 1-2 hónapomat. Több csapat is szóba jött amint kiírtam Twitterre a postot, hogy keresek csapatot. FPX, Vitality (még nincs bejelentve), NIP, sok ember egyénileg írt, hogy össze kéne rakni egy csapatot és végül a NMDM. Mindegyik csapattal játszottam, praccoltam, megnéztem mi a helyzet jelenleg a Valorantban.
FPX: Sentinel role-ra keresett embert, ami nem áll közel hozzám, de lényegében úgy voltam vele, hogy miért is ne, meglesem. Itt van az, hogy csalódtam, megint, ezt viszont nem szeretném jobban kifejteni. Aki összerakja a régebbi CSGO időszakot a mostanival és, hogy FPX tudni fogja 😃
Vitality: Teljesen új emberekkel ismerkedtem meg, nem is igazán ismertem ott senkit.
( Vakk, Bramz, Jesmund, M4chine, feqew ) lett a line-up, ha minden igaz, de lehet, hogy még ez sem fix. A lényeg, hogy nem éreztem azt, hogy jó csapat lehet, hiszen nagyon sok hibát láttam, ami alap, de érthető is, hiszen nem feltétlen CSGO játékosokról van szó.
NIP: Kicsit fura volt már egyből, hiszen a role-ok is furán alakultak, nem volt ember aki irányított volna, de aki követi az láthatta, hogy EX6TENZ lett az 5. Így már érthető, hogy miért nem irányított senki 😃 ( nem volt aki tud )
NMDM: Végül a srácokat választottam, hiszen őket ismerem is, és tudom, hogy a tapasztalatommal segíthetek nekik, amivel végül a felsorolt csapatoknál is sokkal jobbak tudunk lenni. Ebben bízom. Majd lesz még hír. Egyelőre ennyi.

A magyar Counter-Strike történetének legsikeresebb játékosa három évig szerepelt a HellRaisers csapatában, melynek színeiben három Major-ön is szerepelt. A hazai scene legnagyobb sikerét érte el akkor, amikor 2018-ban a Metabro által is közvetített londoni nagyversenyen “Legenda” státuszt ért el csapatával.

Aztán 2019 elején a HellRaisers több változtatást is eszközölt, így DeadFox márciustól inaktív lett, szeptemberben pedig végleg távozott a szervezettől és a profi CS:GO világától. Azóta leginkább streamerként láthattuk, a közvetítéseken pedig a Valorant is sokszor előkerült.

Mi is több ízben cikkeztünk DeadFox és a Valorant kettőséről, így például közszemlére bocsátottuk oktatóvideóját, fragmovieját, illetve a profi Valorant-ról tett korábbi véleményét is. Utóbbiban elég kritikusan fogalmazott a játék akkori állapotáról, de tegyük hozzá, hogy azóta több, mint négy hónap eltelt.

Az, hogy a need more DM cserélni fog, már egy ideje nyílt titoknak számított a közösségben és az is szinte biztos, hogy DeadFox az egyik alapítótagot, Tigenét váltja majd a csapatban, aki ennek tényéről már többször is beszélt korábbi közvetítései során.

UPDATE: A sejtések megerősítést nyertek, Tigene helyére érkezik DeadFox. Ezáltal a need more DM felállása a következőre módosul:

Hungary Huszár “hussaR” Bence
Hungary Német “crazyd33R” Gábor
Hungary Bana “Barcode” Kevin
Hungary Bárányos “bzt” Renátó
Hungary Böröcz “DeadFox” Bence

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva