Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: KSCERATO (18)


A brazil gépezet a tavalyi évben valósággal berobbant a köztudatba.

A napokban elindult a HLTV húszas listája, a huszadik Brehze és a tizenkilencedik jks után, ismételten egy Európán kívüli úriemberrel érkezünk. A lista mai szereplője a CS:GO világ egyik legnagyobb tehetségének számító brazil gépezet, aki a tavalyi évben valósággal berobbant a köztudatba. A tizennyolcadik helyezett: Kaike “KSCERATO” Cerato.

KSCERATO több mutatóban is a legjobbak közé jutott, így például az egész listán ő rendelkezett a legjobb KAST aránnyal (75.3%), a második legkevesebb halállal (0.58 DPR) és az ötödik legjobb terror-oldali ratinggel (1.16).

A 21 éves brazil játékos MVP címig ugyan nem jutott, de hétszer is beválogatták az EVP-k közé. Csapatával, a FURIA-val dominálták az amerikai régiót: négy tornán is döntőztek, ebből hármat meg is nyertek. Emellett további négy alkalommal a legjobb négy között zárták az aktuális versenyeiket.

A FURIA 2020-ban összesen tizenegy nagyobb versenyen vett részt és KSCERATO ezek közül csak egyszer (BLAST Fall Finals) nem tudott pozitív ratinggel zárni, ott is csak egy századon múlt. Legjobban az ESL Road to Rio amerikai versenyén teljesített, ahol 1.24-es értékelést hozott össze.

KSCERATO még mindig csak 21 éves, és ha egyetlen év alatt a top 20-ba verekedte magát, akkor ki tudja, hogy hol lesz ennek a vége. Csapata, a FURIA a CS:GO világ egyik legjobbja, jelenleg is hatodikak a világranglistán, így a brazil szurkolók bizakodva tekinthetnek az előttünk álló évre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva