Gaming

Nagyszerű játékok érkeznek a Game Pass-ba napokon belül!


Nagyszerűen kezdi a 2021-es évet a Game Pass!

A Microsoft 2021-re fordulva sem vesz vissza a Game Pass fordulatszámából, napokon belül ugyanis egészen nagyszerű játékokat üdvözölhetünk a szolgáltatás PC-s és konzolos kínálatában.

Január 7-én az Xboxos és a streaminges listába érkezik a PES 2021-es kereteket tartalmazó frissítése, az igazán hiánypótló point’n’click kaland The Little Acre, illetve a kiválóra sikeredett Injustice második része – ez utóbbi viszont a PC-s játéktárba is bekerül.

Egy héttel később, január 14-én egy másik remek címet üdvözölhetünk a konzolos kínálatban, méghozzá a friss megjelenésű ARPG gyöngyszem Torchlight 3-mat. Ugyanezen a napon a PC-s Game Pass is gyarapszik, nem kevesebb mint három játékkal, érkezik ugyanis a Neoverse, a What Remains of Edith Finch és a YIIK: A Postmodern RPG.

Ahogyan megszokhattuk, sajnos most sem maradunk távozók nélkül. Január 15-ig még lesz lehetőségünk pótolni, vagy befejezni a Tekken 7-et, a Sword Art Online: Fatal Bullet-et, a My Friend Pedro-t és az FTL: Faster Than Light-ot.

Továbbá egy héttel meghosszabbították az év végi óriás játékakciót, így ha valamiről lemaradtunk volna most lecsaphatunk rá!

Xbox Game Pass January 2021 Update
Kép: Microsoft

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva