Valorant

Nyilvánosságra került a Valorant következő ügynöke!


A képességei mellett a nevére is fény derült.

Már december 22-én is kerültek ki információk, mostanra azonban – egy videónak köszönhetően – cáfolhatatlan bizonyítékunk lett a Valorant új ügynökét illetően.

Agent 14 Leak Full Video! from VALORANT

A videóban láthatjuk a képességek leírását, egy képet a főmenüből, rajta az új ügynökkel, de a készítő természetesen vizuálisan is bemutatta az új karakter kvalitásait. A Shatter álnéven futó, de a játékban feltehetőleg Yoru vagy Yorei néven megjelenő ügynök képességei:

  • Z: Lépéshangokat generál. Kettő van belőle.
  • X: Flash. Csak akkor működik, ha megpattan egy felületen. Kettő van belőle.
  • C: Lehelyez egy portált, amit aztán teleportálásra is felhasználhat, de akár szimplán el is tüntetheti. Egy van belőle.
  • Q (Ultimate): Láthatatlanná és sebezhetetlenné válik egy időre. Hallani továbbra is lehet majd.

Az első két képessége egyáltalán nem bonyolult, viszont a másik kettő működése, illetve azok más képességekkel való kombinálhatósága már inkább kérdéses. Természetesen, mint minden ügynök esetében, úgy most is akkor leszünk igazán okosak, amikor ténylegesen megérkezik és kipróbálhatjuk majd.

Így a látottak alapján Omen és Reyna szerelemgyerekének tűnik, gondoljunk csak a flashekre (Omen és Reyna), a teleportálásra (Omen), a “kamu hangok” generálására (Omen) vagy a láthatatlanná/sebezhetetlenné válásra (Reyna).

A fejlesztő Riot Games az új ügynököt várhatóan január közepén, a következő Act során fogja hivatalosan is bejelenteni. Addig is akik rendelkeznek Battle Pass-szel és még nem lett meg a Tier 50, azok igyekezzenek, már nincs sok időtök!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva