Gaming

A CD Projekt Red reagált a kivágott tartalmakról és DLC-kről terjedő pletykákra!


Az utóbbi napokban felröppent meredek pletykákra érkezett a hivatalos válasz!

Az utóbbi napokban egyre jobban kezdett elterjedni az a Redditen szárnyra kapó pletyka, amit egy önmagát CD Projekt Red alkalmazottnak kiadó rejtélyes felhasználó kezdett terjeszteni, miszerint a Cyberpunk 2077 végső verziójából számtalan dolgot vágtak ki, melyeket a későbbiekben DLC formájában adnak a játékhoz. A pletykagyáros arra is kitért, hogy Johnny Silverhand karakterét eredetileg nem Keanu Reeves-re tervezték, hanem Cillian Murphy-re, aki szerinte sokkal vadabb formában keltette életre a terrorista rocksztárt, mint Reeves.

A CD Projekt Red általában nem válaszol az ilyesfajta pletykákra, az elmúlt pár napban viszont szinte az összes játékokkal foglalkozó portál megírta a fentieket, így úgy látták jónak, ha hivatalosan is tiszta vizet öntenek a pohárba.

Minden, amit a magát CDPR fejlesztőnek kiadó személy állít hazugság, melyből egyetlen betű sem igaz. 

Mindeközben a csapat mára már visszaállt az ünnepeket megelőző munkatempóra, így hamarosan érkeznek az újabb Cyberpunk 2077 frissítések, melyekkel számos helyen javítanak az Xbox One-os és PS4-es verziókon, illetve kigyomlálnak jó pár zavaró és/vagy hibát. A javításokon túl pedig nem is olyan sokára a játékba kerülnek az első kiegészítő tartalmak is, amiket szintén – és természetesen – ingyen megkap mindenki, akinek megvan – még – a játék.

Bár még nincs teljesen kijavítva a Cyberpunk 2077, de már érkezik az első ingyenes DLC hozzá!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva