Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: HEN1 (16)


Újabb FURIA játékos a HLTV húszas listáján.

A FURIA nagyon jól teljesített a tavalyi évben, amelyben a tizennyolcadik helyen záró KSCERATO mellett HEN1 is komoly szerepet játszott. A brazil AWP-s játékos – csapattársához hasonlóan – először került fel a HLTV húszas listájára. A tizenhatodik helyezett: Henrique “HEN1” Teles.

Annak ellenére, hogy “csak” a tizenhatodik lett, HEN1 elképesztő mutatókat hozott össze. A listán szereplők közül a tavalyi évben ő rendelkezett a legkevesebb halállal (0.58 DPR), a második legjobb KAST aránnyal (75.1%), illetve az ötödik legtöbb megnyert clutch szituációval (73).

Érdekesség, hogy HEN1 a halálok tekintében pont KSCERATO-t megelőzve lett a legjobb, míg a KAST arány esetében éppen fordítva történt – KSCERATO taszította le a trónról. Elmondhatjuk teheát, hogy ők ketten egy halálos duót alkottak, akiket nem egyszerű megölni sem.

A 25 éves brazil játékos MVP lett az ESL Pro League S12 amerikai tornáján, illetve további öt alkalommal az EVP-k közé is beválogatták. Csapatával, a FURIA-val uralták az amerikai régiót: négy tornán is döntőztek, ebből hármat meg is nyertek. Ezenfelül további négy alkalommal a legjobb négy között zártak az aktuális versenyeken.

A FURIA 2020-ban összesen tizenegy nagyobb versenyen vett részt és HEN1 ezek közül csak egyszer (cs_summit 6 NA) nem tudott pozitív ratinggel zárni, ott is csak egy századon múlt. Legjobban a fentebb már említett ESL Pro League S12 során teljesített, ahol 1.29-es értékelést hozott össze és teljesen megérdemelten vívta ki a “legértékesebb játékos” címet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva