Counter Strike

Ismét széthullott a Made in Brazil, három játékos és az edző is távozik!


Ez most úgy jött, mint derült égből a villámcsapás.

A Made in Brazil közleményben jelezte, hogy a CS:GO csapat edzőjétől, illetve három játékostól is megválik. Ennek következtében a MIBR-nak mindösszesen két játékosa maradt, méghozzá trk és kNgV– személyében.

A szervezet szerdai Twitter bejelentéséből kiderült, hogy LUCAS1, vsm, leo_drk és az edző cogu is távozik a csapattól. A kvartett október végén érkezett, hogy pótolják a korábbi, FalleN-vezette felállás által hagyott űrt.

Ugyan a közlemény nem tartalmaz indoklást, ám LUCAS1 korábban azt tweetelte, hogy a szerződéseik eredetileg is csak három hónapra szóltak és “nem sikerült megoldani”, hogy azok megújításra kerüljenek.

Ezenkívül a globoesporte oldalán egy olyan hír is napvilágot látott, amelyben leo_drk megvételének nehézségeiről beszélnek. Ezek alapján a MIBR akadályokba ütközött a Sharks-tól eredetileg csak kölcsönbe érkező játékos végleges megvásárlást illetően. Ennek ellentmond a Sharks nyilatkozata, amely szerint még csak ajánlatot sem kaptak érte.

A felállás három tornán játszott a MIBR színeiben: a BLAST Fall Series-en a 7-9. helyen, a BLAST Fall Showdown-on az 5-8. helyen, míg a Flashpoint 2 során a negyedik helyen zártak. Ráadásul a három verseny során több nagy skalpot is összehoztak, így például legyőzték a FURIA, a FaZe és az OG csapatát is.

A fentiek következtében a MIBR-nél már csak két játékos maradt:

Brazil Vito “⁠kNgV-⁠” Giuseppe
Brazil Alencar “⁠trk⁠ Rossato

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva