Gaming

Ezek a nagyszerű játékok lettek a közönségszavazós Steam Awards 2020-as legjobbjai!


Ezeket mindenképpen érdemes kipróbálnod, ha még nem volt szerencséd hozzájuk.

Az idei ünnepi időszakban rengeteg digitális áruház bombázott minket jobbnál jobb ajánlatokkal, amik között természetesen ott figyelt a Valve tulajdonában lévő Steam is, ahol a hatalmas kedvezmények mellett játékoskártyákat is szerezhettünk magunknak. Ráadásul a különleges akció alatt szokás szerint lehetett szavazni 2020 legjobb játékaira, ami alapján végre kiderült, hogy melyik címeket szerették leginkább a platformot használó játékosok világszerte.

Ezek alapján megtudhattuk, hogy a túlnyomó többség szavazatai alapján a Red Dead Redemption 2 PC-s verziója kapta Az év játéka díjat, ami kategóriájában olyan nagyszerű címeket előzött meg, mint a Hideo Kojima féle Death Stranding, a számtalan díjat bezsebelő Hades, a tisztességes iparosmunkának számító DOOM Eternal, valamint a Fall Guys, ami még a mai napig is rendkívül nagy népszerűségnek örvend. A Rockstar gyermekének egyébként a Kiemelkedően történetgazdag kategóriát is sikerült behúznia, de a Fall Guys és a DOOM Eternal készítői is örülhettek, hiszen előbbi a Barátokkal jobb, míg utóbbi pedig a Legjobb zenei anyag díját szerezte meg.

A leadott voksok alapján a tavalyi év legjobb VR játéka teljesen megérdemelten a Half-Life Alyx lett, ami nem mellesleg alaposan megdobta a Valve Index VR nemzetközi eladásait. Innovatív játékmenetben a sokak által sétaszimulátornak titulált Death Stranding lett a befutó, a Szeretettel készült kategóriában meg egyszerűen nem nyerhetett más, mint a Counter-Strike: Global Offensive, amit ennyi év elteltével sem tudnak megunni a rajongói.

A felhasználói szavazatok alapján A legjobb játék, amiben béna vagy kategória nyertese egyértelműen az Apex Legends lett, míg a Dőlj hátra és lazíts kategóriát a The Sims 4 húzta be. Végül pedig ki más nyerhetett volna a Kiemelkedő látványstílus jelöltjei közül, mint az Ori and the Will of the Wisps, ami többek szerint még a legendás első részt is túlszárnyalta.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva