Akciók

Már letölthetőek a PlayStation Plus januári ingyenes játékai!


Ezeket egyszerűen nem szabad kihagyni.

A PlayStation tulajdonosok pontosan tudják, hogy sokuk számára mennyire megéri a PlayStation Plus előfizetés, ami a többjátékos lehetőségek mellett számtalan exkluzív kedvezményt és nagyszerű játékokat szokott biztosítani. Utóbbi ebben a hónapban is igaz, ugyanis három egészen kellemes alkotást lehet bezsákolni egészen február elsejéig.

A Shadow of the Tomb Raider nevéhez hűen Lara legsötétebb kalandját hozza el nekünk, ami nemcsak a legszebb, hanem a legnehezebb is egyben. Ráadásul a legújabb trilógia záróepizódjában kedvenc főhősnőnk a saját erkölcsi határait is át fogja lépni, amit lopakodva, vagy akár hentelős dzsungelharcosként is meg tudunk majd tenni az alsó hangon 12 órás történetben.

Egy hangulatos akció-szerepjátékot is kapunk a Greedfall képében, ami óriási nyílt világgal várja a műfaj szerelmeseit. A The Technomancer alkotóinak legutóbbi alkotásában teljesen egyedire szabott hősünkkel egy különleges fantasy univerzumba fogunk csöppenni, ahol epikus kalandok, életveszélyes teremtmények és hihetetlen kincsek várnak ránk.

A PlayStation 5 tulajdonosoknak pedig külön jó hír, hogy a Maneatert is megkapják januárban, amiben könyörtelen cápaként kell minél több embert és állatot elfogyasztanunk. Ne feledjétek, hogy ezeket a PlayStation Plus havi játékokat február 1-ig tudjátok bezsákolni, ha előfizettek a szolgáltatásra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva