Gaming

Megkapta a 60 FPS-es boostot PlayStation 5-re a Ghost of Tsushima!


A Digital Foundry csapata persze pár napja már alaposan le is tesztelte.

Ha ki kellene emelnünk a tavalyi év legjobb PlayStation 4 exkluzív játékait, akkor a Last of Us Part II mellett a Ghost of Tsushima lenne a választottunk. A Sucker Punch alkotása ugyanis egészen lenyűgöző lett, ami a PlayStation 5 tulajdonosai mostantól sosem látott formában próbálhatnak ki.

Bár kétségkívül rengeteg új exkluzív fog megjelenni a Sony már most rendkívül népszerű platformjára, a nagyszerű visszafele kompatibilitásnak hála temérdek PlayStation 4-re megjelent címmel játszhatunk rajta. Pontosan ilyen a Ghost of Tsushima is, amit a legutóbbi update óta betonbiztos 60 fpssel lehet élvezni, így a régi játékosok ugyanúgy örömüket lelhetik majd benne, mint a vele még csak ismerkedők.

A Digital Foundry munkatársai azonban rávilágítottak arra, hogy mennyire fontos a megfelelő grafikai mód beállítása. A Frame-rate mode ugyanis nem hozza a kívánt eredményt, viszont a Resolution mode teljesen stabil vizuális teljesítményt hoz el nekünk, amitől értelemszerűen a kép is jóval élesebb lesz, ezért érdemesebb ezt választani.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy október közepén debütált a Legends ingyenes frissítés, amivel – többek közt – a NewGame+ és a sokak által favorizált kooperatív mód is bekerült a játékba. A magyar felirattal felvértezett Ghost of Tsushima újonnan jelenleg 17-18 ezer forint környékén szerezhető be a hazai konzolboltokból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva