Akciók

Minden platformon óriási akióban a Hitman sorozat!


Ha lemaradtál volna, akkor remek lehetőséged van a pótlásra!

A hamarosan – január 20-án – megjelenő Hitman 3 apropóján hirtelen az összes platformon – amire megjelentek a bérgyilkosszimulátor sorozat korábbi részei – óriási akcióban szerezhetjük be őket.

Xboxon és PlayStation-ön ahogyan eddig mindig, a konzolok saját Store-jában találjuk a játékokat, előbbi viszont csak a második részt kínálja akciósan – de cserébe nem 75, hanem 80%-kal olcsóbban. Akik PC-n csapnának le a 47-es ügynök akciós kopasz kobakjára, azoknak az Epic Store-t kell megnyitniuk, sajnálatos viszont, hogy ott csupán az első rész érhető el, a második etapot a Steamen kell keresnünk, igaz ott már teljes áron találjuk.

Minden platformon 3 és 5.000 forint között zsákolhatjuk be a választott kiadásokat, melyek között megtaláljuk a bővített, Game of the Year és Gold változatokat is!

Ha tervezzük a Hitman 3 beszerzését, de az előző felvonásokhoz nem volt szerencsénk, akkor mindenképpen érdemes beszerezni őket, ugyanis a harmadik részbe nem csak teljesen integrálódnak majd a pályák, de minden újdonságot és grafikai tuningot is megkapnak. A vásárlással viszont nem árt sietni, mivel hamarosan véget érnek!

Így zárul kedvenc bérgyilkosunk utolsó kalandja – Januárban jön a HITMAN 3!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva