Akciók

Sci-fi rajongók, figyelem: Asimov Alapítványát megidéző űrhajós stratégiát ad ingyen az Epic!


A műfaj kedvelőinek egyszerűen kötelező darab.

A legtöbben már hozzászokhattunk, hogy az Epic Games Store csapata hétről hétre kiváló alkotásokat ad limitált ideig teljesen ingyen. Így lesz ez most is, hiszen január 7. (csütörtök) 17 órától pár kattintással megszerezhető lesz tőlük a Crying Suns, amire a sci-fi műfaj kedvelői fognak leginkább rácsúszni, de a többieknek is érdemes kipróbálniuk.

Az Alt Shift fejlesztőcsapatának alkotásában azt a feladatot kapjuk, hogy egy űrflotta parancsnokaként felfedezzünk egy rejtélyes, darabokra szakadt birodalmat, miközben a szétszéledt flottát is meg kell próbálnunk újraegyesíteni. Ebben a roguelite stratégiai játékban a túlélésé lesz a főszerep, miközben folyamatosan próbáljuk majd fejleszteni a legénységünket és űrhajónkat.

Természetesen epikus űrcsatákból sem lesz hiány, amikben sokszor nagyon nagy szükségünk lesz taktikai képességeinkre, ha szeretnénk győztesként kikerülni az összecsapásokból. A látványvilág pedig önmagáért beszél, amit a mellékküldetésekkel együtt 25 órás végigjátszás tesz teljessé.

Ne feledjétek, hogy a Crying Suns január 7. (csütörtök) 17 órától egészen január 14. (csütörtök) 16:59-ig szerezhető be ingyen az Epic Games Store kínálatából.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva