Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: Brollan (15)


Újabb fnatic játékos a HLTV húszas listáján.

A fnatic egy versenyt leszámítva nem alkotott maradandót a tavalyi évben, de azt nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy KRIMZ mellett a fiatal Brollan is kiemelkedően teljesített. Így tehát – csapattársához hasonlóan – a 18 éves játékos is felkerült a HLTV húszas listájára. A tizenötödik helyezett: Ludvig “Brollan” Brolin.

Brollan egy mutatót tekintve sem került a szűk elitbe, de ez semmit sem von le az érdemeiből. A 18. helyen záró KSCERATO-hoz és a 17. helyen szereplő KRIMZ-hez hasonlóan ő is egy sokoldalú játékos, aki nem feltétlenül a legjobb a játék egy-egy aspektusában, viszont gyakorlatilag mindenben átlagon felüli.

Közel minden ötödik körben (18.6%) multi-killt szerez, körönként átlagosan 78.4-et sebez és 0.74-et öl, de az entry-killek (0.12), a fejlövések (0.38) és az Impact rating (1.18) tekintetében is a jobb játékosok közé tartozott.

Csapatával, a fnatic-kal nem sikerült maradandót alkotnia az online időszak során, de legalább egy tornán (EPL S11 EU) döntőbe jutottak és azt meg is nyerték. A 18 éves svéd játékos ráadásul MVP lett az említett tornán és további két alkalommal az EVP-k közé is beválogatták.

A fnatic 2020-ban összesen tizenegy nagyobb versenyen vett részt és Brollan ezek közül csak egyszer (IEM Beijing EU) nem tudott pozitív ratinggel zárni, ott is csak kevésen múlt. Legjobban az év végén rendezett Flashpoint 2 során teljesített, ahol 1.22-es értékelést hozott össze, viszont csapata a felső ági döntőben (Virtus.pro) és a konszolidációs meccsen (OG) is elbukott, így a fnatic csak a harmadik helyet tudta elcsípni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva