Akciók

Ezt nem fogod elhinni: Legközelebb a STAR WARS Battlefront 2-t adja ingyen az Epic!


Ennek nagyon sok játékos fog örülni.

A tegnapi nap folyamán már megírtuk nektek, hogy január 14. (csütörtök) 16:59-ig egy igazán kiváló sci-fi stratégiai játékot szerezhettek meg az Epic Games Store-ból csupán pár kattintással. Ám a különleges ajánlat után sem fog megállni az élet, hiszen a Csillagok háborúja rajongóinak egyik nagy kedvencét fogják ajándékba adni nekünk.

Ez pedig nem lesz más, mint a STAR WARS Battlefront 2, amit az a DICE hozott el pár évvel ezelőtt, akiknek korábban a legendás Battlefield részeket köszönhettük. A Battlefront második részének garantáltan sok játékos fog örülni, hiszen az Inferno Squad vezetőjének bőrébe bújva egy kellemes, maximum 9 órás egyjátékos kampánnyal mulathatják az időt az univerzum szerelmesei és persze, ott van a rengeteg többjátékos mód, ha valaki szeretne részt venni a Galaxis legepikusabb összecsapásaiban.

Természetesen ismerős karakterekből sem lesz hiány, ugyanis az ikonikus helyszíneken olyan közkedvelt szereplőket irányíthatunk, mint Luke Skywalker, Kylo Ren, Rey, Darth Vader, vagy éppen Yoda, attól függően, hogy a Lázadók, vagy a Birodalom oldalán csatlakozunk a szinte véget nem érő harcokba. Ráadásul a kooperatív mód segítségével egyik barátunk társaságában élhetjük át a nem mindennapi kalandokat, amikben egymást folyamatosan segítve és fedezve kell megoldanunk az egyre nehezedő küldetéseket.

Ne feledjétek, hogy a Star Wars Battlefront 2 pontosan január 14. (csütörtök) 17 órától válik ingyenessé az Epic Games Store kínálatában, ami egészen január 21. (csütörtök 16:59-ig fog tartani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva