BoardGame

Háromemeletes táblájú társasjáték az indiai színek fesztiváljáról


Pár napja üveges társasjátékkal jöttünk, most pedig még tovább emeljük a kivitelezési tétet: társasjáték háromszintes játéktáblával!!

Tartalompartnerünk, a Tarsasjatekok.com 2021-ben új sorozatot indított, a Kickstarter-kibontó címmel, amiben a frissen érkezett Kickstarter-társasjátékokat mutatnak be. Íme, az első rész.

A Holi: Festival of Colorsról már volt szó tavaly márciusban, kb. két héttel a koronavírus-járvány első hulláma miatti korlátozások után, amikor az általános bizonytalanságban épp nem volt túl jó a helyzet a Kickstarteren sem. Ekkor a színek indiai fesztiváljáról szóló, készülő társasjátékot mint üde, reménykeltő színfoltot pozicionáltuk a sötétnek mutatkozó jövőben.

Nos, a jövő most sem kevésbé sötét koronavírusügyben, bár legalább már vakcina, csak épp azt nem tudjuk, mikor lesz annyi, hogy mindenki megkapja, aki szeretné (és nagyon reméljük, hogy sokan szeretnék), ami lehetővé tenné, hogy az életünk rendeződik. Ehhez a helyzethez is klappol tehát a kontinensnyi ország színes fesztiválkavalkádját bemutató, egészen extra kivitelezésű társasa.

A játék már az ígért szállítási idő előtt megérkezett Amerikába, ide Európába pedig épp akkorra, amikorra megígérték. A járványhelyzetben ez nem kis szó, pláne, hogy mi metabrósok is május óta várunk egy akkorra beígért kicktesteres játékot.

A háromemeletes játéktábla amilyen jól néz ki, és amilyen különleges, annyira sok baj is lehet vele. Például ha az össze- és szétszerelések, elpakolások után meggyengülnek az elemek. De a Holiban ez nem így van, a konstrukció tartós és erős, nincs baj vele.

Folytatás a Tarsasjatekok.com-on

 

 

Magyar fejlesztők:

“Mikor érzed úgy, hogy teljesen készen áll a kiadásra?” – interjú a Pro Cycling fejlesztőivel

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva