Gaming

Következő generációs kooperatív lövöldével térnek vissza a Painkiller és a Bulletstorm fejlesztői!


Februárban már jön is a demóváltozata.

Bár már régóta elmúltak azok az idők, amikor a baráti társasággal összeverődve hajnalig toltuk a játékokat a sokszor több napig tartó LAN partykon, szerencsére születnek még olyan alkotások, amikben haverjainkkal online is remekül tudunk szórakozni. Nagy eséllyel ilyen lesz a People Can Fly csapatának legújabb játéka is, ami a Painkiller és a Bulletstorm után újból meghódíthatja magának az akciódús lövöldék kedvelőit.

Az Outriders első ránézésre leginkább a Gears of War és a Destiny 2 szerelemgyerekének tekinthető, ami egy sötét és egyben rejtélyes sci-fi univerzumot fog elhozni nekünk. Nem kell feltétlen azonban egyedül belevágnunk a hosszúra elnyúló kalandokba, hiszen az online kooperatív módnak hála egyszerre akár hárman is teljesíthetjük a töménytelen mennyiségben megtalálható fő- és mellékküldetéseket.

A játékban ráadásul rengeteg szerepjátékos elem is helyet fog kapni, így csak rajtunk áll majd, hogy a mozgóbázisként működő járművünket és az egyre keményebb tűzharcokba keveredő karakterünket milyen irányba fogjuk fejleszteni. Ráadásul 4 játszható kaszt közül választhatjuk majd ki a nekünk tetszőt, amit minden esetben különleges képességek és valami elképesztően durva fegyverek fognak kiegészíteni.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a People Can Fly looter-shootere nem fog alkalmazni semmilyen mikrotranzakciós rendszert és a fejlesztők ígérete szerint már a megjelenés napján meg fogjuk kapni a teljes játékot. Erre már nem is kell olyan vészesen sokat várni, hiszen az Outriders idén április elsején fog debütálni PC-n, valamint PlayStation és XBOX konzolokon.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva