Gaming

Testközelből tapasztalhatod meg, milyen bérgyilkos lenne belőled!


A Hitman 3 és a virtuális valóság segítségével.

Többször megénekeltük már nektek, hogy általában az év eleje nem szokott kiemelkedő alkotásokban bővelkedni, de 2021 ilyen szempontból is merészebb lesz. Érkezik ugyanis kedvenc bérgyilkosunk történetének záróakkordja, amit ezúttal a virtuális valóságot segítségül hívva testközelből is átélhetünk.

Egyelőre csak PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokon a méltán népszerű PlayStation VR használatával bújhatunk majd a 47-es ügynök bőrébe, amiből legutóbb egy igazán hangulatos ízelítőt adott az IO Interactive fejlesztőcsapata. Ebből a kicsivel több mint kétperces anyagból kiderül, hogy egy sokkal magasabb szintre fogunk így lépni bérgyilkosként, ami mellé rengeteg érdekes karaktert, felfedezésre váró titkokat és persze, töménytelen mennyiségű halálos eszközt fogunk kapni.

Az átélhetőséget nagy mértékben segítő virtuális valósággal tényleg úgy fogjuk érezni magunkat, mintha valóban ott lennénk az ikonikus és teljesen új helyszíneken, ahol csak rajtunk áll majd, hogy miként végzünk aktuális célpontunkkal. Ráadásul összesen 30 pályán tudunk majd így előrehaladni, amik alatt olyan különleges helyekre juthatunk majd el, mint a Maldív-szigetek, Párizs és Sapienza.

Így zárul kedvenc bérgyilkosunk utolsó kalandja – Januárban jön a HITMAN 3!

Ne feledjétek, hogy a Hitman 3 már kevesebb mint két hét múlva, január 20-án fog megjelenni PlayStation és XBOX konzolokra, valamint PC-re.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva