Egyéb

Zsozeatya bankot robbantott: Már 100 ezer darabot előrendeltek a vadiúj energiaitalából!


Hát ki ez az NBER?

Nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy Zsozeatya az elmúlt években Magyarország egyik legnépszerűbb és egyben legszórakoztatóbb streamerévé nőtte ki magát, akinek közvetítései alatt átlagosan 5-6 ezer, kiemelkedő esetekben pedig több mint 10 ezer (!) néző is szokott lenni egyszerre. Az ikonikus beszólásairól és extrém karaktereiről ismert Zsoze tavaly egy óriási projektbe vágott bele, ami akár rosszul is elsülhetett volna, hiszen időben, energiában és persze, pénzben nem kis vállalás volt a részéről, de szerencsére a rajongói valami elképesztően pozitívan fogadták a dolgot.

Több mint 100.000 előrendelt doboz ,nagyon köszi a megelőlegezett bizalmat NBERek !NBER ide szlogen nemkell …

Közzétette: NBER Energydrink – 2021. január 6., szerda

Zsozeatya idén ugyanis saját energiaitallal jön ki a piacra, amit már elő is lehet rendelni, ha pedig valaki egyből 3 tálcával kér, akkor egy exkluzív pólót és aláírást is kap a méltán népszerű streamertől. A sikerre nem is kellett olyan sokat várni, hiszen a 2021. január elsejétől előrendelhető NBER Energydrinkből eddig több mint 100 ezer darabot rendeltek, ami még tovább nőhet a februári premierig.

Zsoze egyébként az újév alkalmából – az energiaital mellett – egy meglepetéssel is készült a rajongóinak, hiszen egy közel 1 órás videóban foglalta össze 2020 legjobb pillanatait.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva