Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: yuurih (14)


Ő már a harmadik FURIA játékos a listán!

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a FURIA a tavalyi év egyik, ha nem a legnagyobb pozitív meglepetése volt, ám ettől függetlenül is elképesztő belegondolni abba, hogy a HLTV húszas listájánKSCERATO és HEN1 után – már a harmadik olyan játékossal jelentkezünk, aki a brazil csapat tagja. A tizennegyedik helyezett: Yuri “yuurih” Santos.

Yuurih 2017 óta a FURIA tagja, ám a tavalyi esztendő messze túlmutatott a korábbi éveken. Tehetsége már korábban is megmutatkozott, de amit 2020-ban letett az asztalra az egészen elképesztőre sikerült. Lássuk, hogy mit mutatnak a számok!

A húsz legjobb játékos között ő rendelkezik a harmadik legjobb terror-oldali ratinggel (1.20), a hetedik legjobb KAST aránnyal (73.7%), a nyolcadik legjobb összesített ratinggel (1.16), illetve a nyolcadik legtöbb körönkénti öléssel (0.75 KPR). Ezenfelül a mérkőzések 88.6%-a során legalább 0.85-ös értékelésig jut – ebben a mutatóban a negyedik legjobbnak bizonyult.

Csapatával, a FURIA-val uralták az amerikai régiót: négy versenyen is döntőbe jutottak, ezek közül pedig hármat meg is nyertek. További négy alkalommal kerültek még a legjobb négy közé, így összességében nyolcszor is eljutottak legalább az elődöntőig. A 21 éves brazil játékost háromszor is MVP-nek választották, de további három alkalommal az EVP-k közé is beválogatták.

A FURIA 2020-ban összesen tizenegy nagyobb versenyen vett részt és yuurih ezek során egyszer sem (!) zárt negatív ratinggel zárni, ami a lista eddigi játékosai között egyedülállónak számít. Legjobban az év elején rendezett ESL Road to Rio NA során teljesített, ahol 1.24-es értékelést hozott össze, viszont csapata így is elhasalt a Gen.G elleni fináléban. Egészen elképesztő évet tudhat maga mögött yuurih, úgyhogy kíváncsian várom a folytatást!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva