Call of Duty

Új pályával és játékmóddal bővül a Cold War, de egyre biztosabb az új Warzone térkép is!


A Cold War új pályája miatt egyre biztosabbá válik a Warzone új térképe is!

Mintha csak tegnap vette volna kezdetét a Cold War és a Warzone első szezonja, pedig lassacskán már a félidőhöz érkezünk. A Season 1 persze nem zökkenőmentes, azért számos újdonságot köszönthettek a játékosok a multiplayer és a battle royale módban egyaránt és egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a Treyarch visszább venne a kezdeti lelkesedéséből.

A tegnapi nap folyamán megérkezett az a frissítés, amellyel módosítottak kicsit a Warzone legerősebb fegyverein és elhozta az immáron minden hét csütörtökére tevődött új playlistet is. A hivatalos patch notes-ba viszont nem csak az aznapi újdonságok kerültek bele, hanem pár szóban elkezdték felvezetni a jövőhéten érkező mid-season update tartalmait is.

A szezon közepi frissítés pontosan január 14-én érkezik majd, amiben egy teljesen új Cold War multiplayer pálya és játékmód már biztosan lesz.

Az új pálya a Fireteam-be érkezik, ami egy régi, magyarosan szoci jellegű Szanatórium lesz (borítóképen), míg az új mód egy 6v6 területfoglalós-megtartós lövöldözésnek ígérkezik Dropkick néven. Természetesen a zombis mókáról sem feledkeztek meg, amibe érkezik többek között az egészen izgalmasnak tűnő Cranked mód, de a PlayStation exkluzív Onslaught-ba is érkezik majd plusz tartalom.

Érdemes megjegyezni, hogy a szanatóriumot már jó előre lehetett sejteni, ugyanis pár szivárogtató és videós korábban el-elhintette egy új Warzone pálya érkezését, melyen többek között ezt a helyszínt is megemlítették – nem mellesleg már a Cold War megjelenése előtt pár hónappal ismeretesek voltak a főbb lokációk. Ez ugye azért lehet érdekes mind a többjátékos, mind a battle royale mód játékosai számára, mert egyre biztosabbnak tűnik, hogy a következő WZ térkép a Fireteam pályáiból áll össze, ami alapján

még további 6 Fireteam pálya várható: Ski Slopes, Weather Station, Mines, Chemical Labs, Battery és Zoo.

Ezek természetesen más nevet is kaphatnak, jellegükben azonban aligha számíthatunk nagyobb átalakulásra. Mindez persze nem hivatalos, mindenesetre a Sanatorium igencsak ráerősített ennek a jóslatnak az igazára.

Hamarosan újabb pályával bővülhet tovább a Warzone!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva