Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: Magisk (11)


Megérkezett a lista első Astralis-os játékosa.

Stavn után egy újabb dán jön a top 20-ban, viszont neki ez már a negyedik szereplése a HLTV húszas listáján. A háromszoros Major-győztes játékosnak idén is kulcsszerepe volt csapata sikereiben, így joggal köszönthetjük a legjobbak között. A tizenegyedik helyezett: Emil “Magisk” Reif.

Magisk sem tartozik még az idősebb játékosak közé, de 22 éves kora ellenére már három Major-győzelemmel, egy Major MVP-vel és megannyi egyéb elismeréssel büszkélkedhet. Hiába fiatal, mégis elképesztően rutinosnak számít a CS:GO mezőnyben, így nem véletlen, hogy idén is beverekedte magát a HLTV listájára.

Ahogy a többi Astralis-os, úgy ő is kiválóan bánik a gránátokkal (6.9 utility ADR), szerepének megfelelően sok támogató sebzést oszt ki (köröként 22.3) és ennek következtében az asszisztokat is bőszen gyűjtögeti (körönként 0.15). Ezenkívül kiemelték még nekünk az Elite versenyeken nyújtott teljesítményét (1.11 rating), illetve a CT-oldali értékelését (1.16).

Csapatával, az Astralis-szal öt tornán is döntőbe jutottak, ráadásul ebből négyet meg is nyertek. Egyedül a BLAST Fall Finals során hasaltak el, ahol a Vitality 2:1-re győzte le a dánokat a fináléban. A 22 éves dán játékos MVP nélkül zárta az évet, de hat alkalommal is EVP lett, ami fölényesen a legtöbb a lista eddigi szereplői között.

Az Astralis 2020-ban összesen tizenegy nagyobb versenyen vett részt és Magisk ezek során csak kétszer zárt negatív ratinggel, azonban mindkét alkalommal éppen hogy csak (0.95-ös, illetve 0.98-as értékelés) átesett 1.00-es rating alá. Legjobban az esztendő elején rendezett és az évben egyedüli LAN versenyként megszervezett IEM Katowice során teljesített, ahol 1.21-es értékeléssel zárt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva