Gaming

Ezek a játékok már biztosan érkeznek a Game Pass-ba!


Erre a 11 remek játékra bátrán számíthatunk már!

Hivatalos bejelentés híján jó előre a Game Pass kínálatába érkező játékokat nehéz, de inkább lehetetlen megjósolni, egy két címről azért így is magabiztosan ki lehet jelenteni, hogy hamarosan bekerülnek a Microsoft szolgáltatásába, sőt, ki sem fognak onnan kerülni.

A Bethesda/ZeniMax felvásárlással ugyanis egészen remek címekhez jutottak hozzá a redmondiak, amiket mondhatni a megállapodást követően azonnal el is kezdtek a Game Pass-ba adagolni. Persze csak módjával, hiszen nagyjából ugyanabban az időszakban zajlott az EA Play-GP egyesülés is, melynek köszönhetően csak november elején több mint 80 játék került egy csapásra a kínálatba.

Ezért is dönthettek úgy, hogy ugyan birtokukba került jó pár alkotás, azokat a fokozatosság kedvéért nem öntik rögtön az előfizetők nyakába. 

A Bethesda tarsolyában akadnak olyan alkotások, amik korábban már megjárták a Game Pass-t, így azok, akik akkor lemaradtak róla hamarosan pótolhatják őket:

  • Doom (2016)
  • Fallout 3
  • Fallout: New Vegas
  • Fallout 4
  • Prey
  • Rage
  • Wolfenstein: The New Order
  • Wolfenstein: The New Colossus

Persze vannak olyan címek is, amik újak lesznek a játéktárban, ilyen a The Evil Within első és második része, vagy a Dishonored: Definitive Edition. A játékokat vizslatva joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi lesz az olyan kiegészítőkkel mint például a Dishonored 2: Death of the Outsider, Prey: Mooncrash, a Wolfenstein The Old Blood és a Doom Eternal: Ancient Goods I-II?

Erre egyelőre nincsen válasz. Valószínűnek tűnik, hogy ahogyan a Wolfenstein: Youngblood, úgy a fentiek is bekerülnek majd, de túlzottan nem lepődnék meg azon, ha végül úgy döntenének, hogy továbbra is megmaradnak fizetős extra tartalmaknak, melyekhez az előfizetők olcsóbban juthatnának hozzá.

Úgy gondolom ez utóbbi nem csak rentábilis, de a Game Pass-os játékosok szemszögéből is egy fair üzlet lenne, hiszen az alapjáték így is teljes egészében elérhető, csupán az extra élményért kellene fizetni. Ott van továbbá a Deathloop és a Ghostwire: Tokyo esete is: mindkettőt egy éves exkluzív szerződés köti a PS5-höz, így előbbi 2022. május 21. előtt biztosan nem jelenik meg Xboxra, utóbbi pedig még a Sony konzoljára sem kapott pontos megjelenési dátumot.

Ezek lennének hát azok a játékok, amik a közeljövőben biztosan helyet kapnak majd az Xboxos és PC-s Game Pass kínálatában, de pontosan mikor, az egyelőre még nem ismeretes. Szerencsére addig – és mellettük – sem maradunk egyéb újdonságok nélkül, a januári érkezők például egészen remekül indították útjára a GP 2021-es esztendejét.

Nagyszerű játékok érkeznek a Game Pass-ba napokon belül!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva