Egyéb

Így robban be a Marvel univerzumba Deadpool a harmadik mozijával!


Deadpool is becsatlakozik végre a Marvel szuperhős univerzumába!

A nagyszájú, erősen 18+-os zsoldos, Deadpool sorsa azóta lógott a levegőben, mióta bejelentették a Disney-FOX felvásárlást. Sokan joggal aggódhattak kedvenc hősük sorsa miatt, az ugyanis aligha fér bele az egeres médiabirodalom gyerek és családbarát stratégiájába, melytől eddig egyáltalán nem, vagy elhanyagolható számban tértek el. Kevin Feige, az MCU atyaúristene a Collidernek adott interjúja során végre többszörösen is megnyugtatta a rajongókat,

a Deadpool 3 ugyanis már készül, a Marvel Univerzum része lesz és R, vagyis 18+ korhatárbesorolásba fog tartozni. 

Nem kell hát a Disney cenzúrájától félnünk már, Ryan Reynolds továbbra is ontani fogja magából a morbidabbnál morbidabb poénokat, miközben halomra mészárolja azokat, akik az célja és őközé állnak. Feige azt is elárulta, hogy a a forgatások 2021-ben sajnos már nem kezdődnek meg, de már dolgoznak a megfelelő szkripteken, melyeket átnézetnek Reynolds-al is, aki ha rábólint kezdenek csak bele a munka nehezébe – leghamarabb 2022 elején.

Igen ez azt is jelenti, amit már régóta várunk!

Deadpool a következő mozival nem csak becsatlakozik a Marvel szuperhősös univerzumának keringésébe, de ő lesz az első olyan karakter is, aki a Fox öleléséből tér haza. Ez azért is lesz érdekes, mert elméletben a következő Pool kaland nem veszi semmibe korábbi két részt, melynek szerves része az X-men is – még ha a teljes brigád csak pár másodperc erejéig szerepelt csupán. Így Wade Wilson nem csupán a saját, hanem a mutánsok megtérését is jelenti egyben, melyre nem túlzás ha azt mondom, hogy milliók ácsingóznak idestova legalább már 10 éve.

Innentől kezdve Deadpool ámokfutásának semmi sem szabhat gátat (na jó, a Disney fejesei igen, de reméljük a legjobbakat), így bizonyos körülmények között a legelborultabb képregényekből is meríthetnek akár. Létrejöhetnek a rég várt találkozások, Pókember és Deadpool, Hulk és Deadpool, Thor és Deadpool, a Galaxis Őrzői és Deadpool, Deadpool és Deadpool!

Üröm az örömben, hogy leghamarabb 2023 nyara előtt semmi esély nincs arra, hogy moziba kerüljön. Azért reméljük, hogy még az első önálló MCU filmje előtt feltűnik valamilyen másik alkotásban, egy cameo erejére legalábbis számíthatunk rá.

Így tér vissza Penge a Marvel univerzumba Mahershala Ali bőrében!

(Forrás: Collider / Borítókép: WhatsGaming)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva