Fortnite

Ennyien még soha nem néztek egyszerre Twitch streamert, mint ezt a Fortnite játékost!


23 éves fejjel ez igazán tiszteletre méltó teljesítmény.

Bár a koronavírus valóban sok helyen óriási károkat okozott, azért azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a streamerek és a játékosok életében voltak pozitív hatásai is. Ráadásul egyelőre úgy néz ki, hogy ez a tendencia ebben az évben is igaz lesz, hiszen legutóbb Spanyolország egyik legnépszerűbb streamere óriási nézettségi rekordot döntött meg nem is akárhogyan.

A TheVR-osok reggeli műsorában is emlegetett David “TheGrefg” Martínez ugyanis vasárnap egy élő közvetítésben mutatta meg a rajongóinak azt a Fortnite skint, amit róla mintáztak a játék fejlesztői. Ennek meg is lett a maga eredménye, mivel a csúcspillanatban 2.4 millióan nézték egyszerre világszerte, amire korábban még nem volt példa a Twitch történelmében.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy Grefg ezzel nemcsak az egyéni streamerek között döntötte meg azt a 700 ezres világrekordot – amivel nem mellesleg Ninja 667 ezres nézőszámát sikerült überelnie még tavaly decemberben -, hanem az ELEAGUE TV 1.1 milliós és a Sony féle PlayStation 1 milliós nézettségét is könnyedén maga mögé utasította. Így gyakorlatilag nem volt még olyan stream, amit egyszerre többen néztek volna az Amazon platformján.

Nyilvánvalóan ez egy kirívó eset, hiszen nem minden nap készül egyedi Fortnite skin a legnépszerűbb streamerekről, bár még simán előfordulhat, hogy Grefg egyszer még ezt is überelni fogja.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva