Gaming

Kooperatív kalandok Batman rajongóknak: Érkezik a Gotham Knights!


A Rocksteady remekművei után nem lesz egyszerű nagyot gurítani.

A DC univerzum szerelmesei mostanában el vannak kényeztetve, hiszen nem elég, hogy hamarosan megjelenik a legkegyetlenebb gonoszokat felvonultató Suicide Squad: Kill the Justice League, de érkezik a Gotham Knights is, ami egyedül is nagyszerű szórakozás lesz, de másokkal karöltve annál inkább.

Azt már tavaly augusztus óta tudjuk, hogy a WB Games Montréal által fejlesztett alkotásban Batgirl, Robin, Nightwings és Redhood bőrébe egyaránt belebújhatunk, amire óriási szükség is lesz, hiszen Batman meghalt és utolsó videóüzenetében arra kér minket, hogy vigyázzunk Gotham városára. Ehhez a fejlesztők legutóbb elárulták, hogy kooperatív szinten a drop-in, drop-out mechanikát fogják alkalmazni, azaz a játékosok bármikor ki-beugrálhatnak majd a játékba, ha pedig magányos farkasként toljuk a történetet, akkor szabadon váltogathatunk a különböző karakterek között.

Ugyanakkor megtartják a Batman Arkham részekből sokak által már jól ismert harcrendszert, de annyit módosítanak rajta, hogy egyszerre több játékos is izgalmas és intenzív küzdelmekben vehessen részt. Természetesen a történet előrehaladtával a négyesfogat tagjai maguktól is fejlődni fognak, ha esetleg éppen nem találunk elég embert egy jóféle szuperhősködésre.

Pontos megjelenési dátum egyelőre viszont még mindig nincs, de az szinte biztos, hogy idén fog megjelenni a Gotham Knights PC-re, valamint PlayStation és XBOX konzolokra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva