League of Legends

Örülhetnek a Teamfight Tactics rajongói: Rengeteg jósággal készül idén a Riot!


Szerencsére az újonnan induló versenyek is közéjük tartoznak.

A Riot Games csapata már többször bizonyította, hogy remekül rá tudnak érezni arra, hogy pontosan mi mozgatja meg leginkább a játékosokat. Ez hatványozottan igaz a továbbra is rendkívül népszerű League of Legends játékmód, a Teamfight Tactics esetében is, ami kapcsán elárulták, hogy ebben az évben milyen kellemes meglepetésekkel készülnek.

A 11.2-es új frissítéssel karöltve ugyanis érkezik a Sorsok (Fates) névre hallgató félidős készlet, amivel a sokak kedvencének számító Swain és Aurelion Sol is visszatér. Ráadásul ezúttal lényegesen több hőst és adottságot fognak kicserélni, ami kifejezetten jótékony hatással lesz az újabb csapatkompozíciókkal való kísérletezgetésekre.

Így többek közt jönni fog a fejleszthető tárgyak nagymesterének számító Ornn is, illetve a rangsorolt rendszert is gatyába fogják kicsit rázni. Ennek hála – visszaállítás mellett – vadiúj ranked hangulatjeleket lehet majd bezsákolni a megszerzett LP-k alapján, ami mellé még kapunk 2 új arénát is a dallamos zenéket megszólaltató Kettes Klub és a futurisztikus Holdváros képében.

A Riot fejlesztőcsapata azonban tavasszal se hagy majd unatkozni minket, hiszen a Teamfight Tactics eddigi legdrámaibb világát fogják elhozni nekünk, ahol alaposan felbomlik a jók és rosszak közötti egyensúly. Az pedig már csak hab a tortán, hogy 2021 második feléte készülnek egy olyan új móddal is, amivel utazás közben, vagy akár a wc-n ülve is nyomhatunk majd egy-egy kört, hiszen maximum csupán 20 percet fog felölelni minden mérkőzés.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva