Gaming

A Deathloopban a gépi ellenfelek mellett egy másik játékos által irányított bérgyilkossal is meg kell küzdened!


Az pedig csak rajtad áll, hogy óvatos leszel, vagy különösen kegyetlen.

Az Arkane Studios csapatára mindig érdemes odafigyelni, hiszen eddig olyan nagyszerű alkotásokat tettek le az asztalra, mint az Arx Fatalis, a Dishonored és a Prey. Bár a szívünk mélyén azt vártuk, hogy legközelebb egy Dishonored folytatással fognak kedveskedni nekünk, így se lehet okunk panaszra, hiszen abból a franchiseukból is rengeteget merít legújabb alkotásuk, a Deathloop.

Ez már csak azért is igaz, mert ezúttal is egy vérbeli, pörgős akció-szerepjátékot fogunk kapni. A történet szerint tapasztalt bérgyilkosként Blackreef szigetén egy időhurokba ragadunk, amiben rengeteg gonosztevővel és egy rivális bérgyilkossal is meg kell majd küzdenünk. A játék sava-borsát ez adja, hiszen nem lesz elég szimplán memorizálni a gépi ellenfelek viselkedési formáit, ugyanis a velünk szemben álló assassin akár egy másik játékos is lehet, ami a Watch Dogsban már látott megoldásokhoz hasonlóan adrenalindús játékmenetet ígér.

Ahogy a Dishonoredben, úgy itt is teljes mértékben rajtunk fog állni, hogy milyen játékstílust részesítünk előnyben: játszhatunk ugyanis settenkedő és ügyeskedő bérgyilkosként, aki kerülőútvonalak és egyéb eszközök segítségével teljesíti a feladatát, vagy lehetünk különösen kegyetlen assassinok is, akik a kezükbe akadó fegyverekkel aprítják szét a célpontjaikat. A fegyverkínálat szerencsére bőséges lesz, így mindenki megtalálja majd az ízlésének megfelelőt, valamint olyan egyedi képességeket is kapunk melléjük, amikkel a lehető leglátványosabb kivégzéseket tudjuk majd végrehajtani áldozatainkon.

Igazán különleges játékélményt hoz a PlayStation 5 DualSense kontrollerével a Deathloop!

Bár a Deathloop PC-re is megjelenik május 21-én, de PlayStation 5 konzolokon fogja a legkülönlegesebb élményt nyújtani, hiszen rendkívüli mértékben fogja kihasználni a DualSense kontrollerben lévő lehetőségeket. Ennek hála a beragadó fegyvert a gombokon keresztül is meg fogjuk érezni, a haptikus visszajelzések alkalmazkodnak a mozdulatainkhoz és a beépített hangszórón keresztül még hasznos információkat is lefülelhetünk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva