A mobilokon és tableteken játszható League of Legends 2021-ben temérdek újdonsággal fog bővülni!


Egészen hihetetlen, amit a Riot leművel.

Kicsivel több mint 1 hónapja már elérhető Magyarországról is a Wild Rift, ami a League of Legends egyedi változataként hozza el okostelefonokra és tabletekre azt a MOBA élményt, amit korábban PC-n már megszokhattunk. Pár nappal ezelőtt a Riot Games csapata megosztotta, hogy milyen újdonságokkal várnak minket ebben az évben, amit a Wild Rift tervezési igazgatója, Brian Feeney tolmácsolt a rajongóknak.

Brian már a videó elején elárulja, hogy ugyan körülbelül 50 hős érhető el jelenleg a játékban, de ez a számot idén drasztikusan meg szeretnék növelni úgy, hogy havonta legalább kettő újabb bajnok kerüljön az aktuális kínálatba. Egyúttal az is kiderült, hogy idén olyan játszható karakterekkel bővül majd a sor, mint Katarina, Rammus, valamint Dr. Mundo.

Fontos azonban leszögezni, hogy a fejlesztőcsapat mindhárom bajnok esetében változtatott kisebb-nagyobb mértékben a képességeken, hogy az sokkal jobban passzoljon a virtuális joystickos irányításhoz. Az elkövetkező hónapokban több új bővítés is fog érkezni, amiknek hála a PC-s verzióhoz igazodva frissítésre kerülnek a játékon belüli tárgyak, javítanak az itemizációk és persze, újabb játékmódok is érkezni fognak.

A sokak kedvencének számító ARAM (All Random All Mid) is bele fog kerülni a Wild Riftbe és jön az első hivatalos ranked szezon is, aminek megkönnyítésére fejlesztenek a pingelési rendszeren. Egyúttal rengeteg tematikus eventtel készülnek, például a holdújév ünneplése kapcsán februárban indul a Lunar Beast esemény, aminek a PC-s játékosokkal együtt tudunk majd örülni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva