Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: dupreeh (9)


A dán játékosnak ez már a hetedik szereplése a top 20-ban!

Magisk után megérkezett a top 20 második Astralis-os játékosa, aki ráadásul már hetedszer (!) szerepel a HLTV húszas listáján. Cikkünk mai alanya egy négyszeres Major-győztes veterán, akinek az évek során egy cseppet sem csökkent a sikeréhsége. A kilencedik helyezett: Peter “dupreeh” Rasmussen.

A 2020-as évben dupreeh egy olyan mutatóban szerepelt a legjobban, amit a lista eddigi szereplőinél még nem láthattunk. Ő az a játékos, akinek a csapata a legnagyobb arányban nyeri meg az adott kört, amennyiben egy bizonyos játékosa (jelen esetben tehát dupreeh) legalább egy killt szerez a körben (70.7%-os arány).

Emellett kiemelhetjük még az Elite versenyeken mutatott teljesítményét (átlagosan 1.12-es rating), de összességében elmondhatjuk, hogy – a lista több korábbi helyezettjéhez hasonlóan – egy kiváló all-round játékosról van szó, aki számos aspektusban is kivette a részét a sikerekből.

Csapatával, az Astralis-szal öt tornán is fináléba jutottak, ráadásul ebből négyet meg is nyertek. Egyedül a BLAST Fall Finals döntőjében buktak el, ahol 2:1-re maradtak alul a Vitality-vel szemben. A 27 éves dán játékos alaposan kivette a részét a sikerekből: hat alkalommal is beválogatták az EVP-k közé, ebből ötször azokon a tornákon, ahol döntőig meneteltek.

Az Astralis 2020-ban összesen tizenegy nagyobb versenyen vett részt és dupreeh ezek során egyszer sem zárt negatív értékeléssel, amire a lista eddigi játékosai között csak egyszer volt példa. Ő maga legjobban a novemberben rendezett IEM Beijing EU során teljesített, ahol 1.21-es értékeléssel zárt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva