Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: syrsoN (10)


A német játékos AWP-vel verhetetlen volt 2020-ban.

Megérkezett az első BIG játékos a top 20-ban, aki ráadásul először szerepel a HLTV húszas listáján. Cikkünk főszereplője elképesztő évet tudhat maga mögött, hiszen több mutatóban is a legjobbak között zárt. A tizedik helyezett: Florian “syrsoN” Rische.

A 2020-as évben syrsoN szerezte a legtöbb AWP killt (körönként 0.47), illetve ő rendelkezett a legjobb értékeléssel az entry-párbajok (1.26 rating) sikerességét illetően is. Másodikként zárt a körökénti entry-killek tekintetében (körönként 0.15), tette mindezt úgy, hogy az efféle nyitópárharcok 61.4%-át megnyerte.

Amellett, hogy a mezőny fölé nőtte magát az AWP-zésének és a sok-sok entrynek köszönhetően, azért nem lehetett hiányérzete a clutchokat illetően sem (64 darab), de az Impact értékelése (1.21) és a nagyobb tornák rájátszásában összehozott ratingje (1.12) is kiválónak bizonyult.

Csapatával, a BIG-gel három tornán is döntőbe jutottak, ráadásul kivétel nélkül mindegyiket meg is nyerték. A 24 éves német játékos alaposan kivette a részét mindegyik sikerből: MVP lett a DH Masters Spring-en, de további három alkalommal az EVP-k közé is beválogatták, ezek közül kétszer a további megnyert versenyeken (cs_summit 6 EU, DH Summer EU).

A BIG 2020-ban összesen tizenkét nagyobb versenyen vett részt és syrsoN ezek során csak egyszer zárt negatív ratinggel, akkor is éppen hogy csak beesett 1.00-es rating alá (0.98 @ IEM New York). Legjobban az év végén rendezett Flashpoint 2 során teljesített, ahol 1.22-es értékeléssel zárt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva