Gaming

Borderpunk 2077: meglepően jól néz ki cel-shaded grafikával a Cyberpunk 2077!


Úgy néz ki, mintha mindig is ilyenre tervezték volna!

Számos hibája ellenére sem vitathatja el senki a Cyberpunk 2077 elől, hogy PC-n ne lenne egy gyönyörű játék. megfelelő vas birtokában ritka gyönyörű világ képe tárulhat a játékos szeme elé. Egy Salmo nevű moddernek köszönhetően viszont most olyan látványvilágban pompázhat, amilyenre talán sosem gondoltunk volna.

A lelkes modder ugyanis nagy rajongója a Borderlands sorozatnak, épp emiatt gondolkozott el azon, hogy esetleg a cel-shaded, képregényes stílus a Cyberpunk-nak sem állna olyan rosszul.

A helyzet pedig az, hogy egy kicsit sem tévedett, valóban egészen elképesztően mutat ilyesfajta látványvilágban is a CD Projekt Red játéka, sőt, merem állítani, hogy így talán még jobb is – ami nyilván egyéni ízlés dolga -, ami viszont meglepőbb, hogy nemcsak magánál, de mutatósabb a Borderlands 3-nál is.

Borderlands 2077 from cyberpunkgame

Mivel a mod a játék alap vizualitásán módosít, itt-ott előfordulnak még vele kisebb problémák. A menürendszer és a HUD például olyan mintha kiégett volna, ezért maga az alkotó sem ajánlja huzamosabb ideig a használatát, mivel egy idő után könnyen zavaróvá válik, de egy két screenshot erejéig, vagy csak a poén kedvéért érdemes lehet kipróbálni. Salmo a későbbiekben tervezi javítani ezeket a hibákat, de nem garantálja, hogy minden tökéletesen fog működni, elvégre a lengyel csapat sem ilyenre tervezte.

A mod telepítése pofon egyszerű pár kattintásos művelet, melyet a Nexus Mods oldaláról bárki szabadon letölthet, a telepítéshez pedig maga az alkotó nyújt segítő kezet egy videó formájában:

Nem mellesleg tegnap este folyamán a CDPR egyik vezetője és alapítója szólalt meg egy videóban a Cyberpunk jelenlegi és jövőbeli állapotával kapcsolatban, melyben arra is kitért, hogy a konzolos játékosok nagyjából mikor számíthatnak majd az újgenerációs látványt elhozó ingyenes frissítésre.

https://leetesport.hu/hu/2021/01/14/bocsanatot-kert-a-cd-project-red-tarsalapitoja-a-cyberpunk-allapota-miatt/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva